Tavoite ja toiminta

Suomen ympäristöterveys ry eli SYTe on perustettu kesällä 2016. Yhdistyksen tarkoituksena on elinympäristössä tapahtuvien, ihmisten ja eläinten hyvinvointiin mahdollisesti vaikuttavien muutosten tutkiminen.

Edistämme näiden asioiden tieteellistä tutkimusta teettämällä, rahoittamalla, julkaisemalla ja kääntämällä tarvittavia tutkimuksia sekä tarjoamalla aineistoa tutkijoita varten. Tällä hetkellä yhdistyksen kiinnostuksen kohteena ovat tuulivoimaloiden infraäänen vaikutukset ihmisten ja eläinten terveyteen.

Voit osallistua tutkimuksen edistämiseen liittymällä jäseneksi, tekemällä lahjoituksen tai osallistumalla rahankeräykseen (lupa n:o RA/2017/662, 22.06.2017). Rahankeräystilin numero on FI77 5317 1720 0568 57 (haluttu summa + viite 20174). – Kiitos osallistumisesta!

Yritysjäsenen jäsenmaksu on 200 € vuodessa ja henkilöjäsenen 40 € vuodessa. Kannatusjäsenenä tuet toimintaamme ja saat säännöllisesti tietoa toiminnasta ja tutkimuksista. Otamme mukaan myös varsinaisia jäseniä. Varsinaiset jäsenet pidetään ajan tasalla tutkimushankkeista ja heillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan. Varsinaiset jäsenet hyväksyy hallitus.

Jäseneksi pääset ottamalla yhteyttä sähköpostilla  info@syte.fi  tai täyttämällä yhteystietolomakkeen .